Auklīšu kursi KLĀTIENĒ

INTENSĪVAIS KURSS - Licencēta un AKREDITĒTA profesionālās izglītības 40st. pilnveides  programma BĒRNU APRŪPES PAMATI (auklīšu kursi).  Izstrādāta auklīšu sertificēšanai.

Grupa: 
12.09.,13.09.,19.09.,20.09.
Kursa saturs: bērnu vecumposmu īpatnības, bērna dienas režīms, rotaļas, sadzīves iemaņas, bērnu aprūpe, higiēna, pirmā palīdzība. Prezentācija, diskusijas ar pedagogu, materiāli, apliecība.

Parastā cena: 105 EUR  = tagad 97 EUR 
Pieteikšanās pa tālr. 29100738; 67 280 533 vai http://www.dija.lv/index/news/

Bērnu tiesības un to aizsardzība

 A līmeņa pedagogu profesionālās kvalifikācijas pilnveides programma
“BĒRNU TIESĪBAS UN TO AIZSARDZĪBA” (8 ak.st.)
22.08. pl.10 KLĀTIENE
27.08. pl.12.00 ONLINE
Programmas mērķis - sniegt zināšanas par:  

  • tiesību aktiem, kas regulē bērna tiesības;
  • izglītības iestādes normatīvajiem dokumentiem;  
  • galvenajiem principiem saskarsmē ar bērniem;
  • vardarbības veidiem un to novēršanu;
  • nepilngadīgo personu pārkāpumu tiesisko procesu.

Ēdienu gatavošanas pamati

Izmanto iespēju un apmeklē kursus VAKARA GRUPĀ.
"Ēdenu gatavošanas pamati "(pavāru kursi)"
Teorija un praktiskās nodarbības mācību virtuvē.

Laiks:
14.09.2020. - 18.12.2020 (2xned.vakaros no pl.18)
Cenā ietilpst BEZMAKSAS produkti

Konditorejas izstrādājumu gatavošanas pamati

Izmanto iespēju un apmeklē kursus VAKARA GRUPĀ 4 mēnešu garumā.
"Konditorejas izstrādājumu gatavošanas pamati "
Teorija un praktiskās nodarbības mācību virtuvē.

Laiks: 09.09.2020. - 18.12.2020 (2xned.)
Cenā ietilpst BEZMAKSAS produkti

PAVĀRA PALĪGS - 2.profesionālais kvalifikācijas līmenis

Tālākizglītības programma PAVĀRA PALĪGS, 480st.
Teorija, praktiskās nodarbības mācību virtuvē, kvalifikācijas prakse.
BEZMAKSAS PRODUKTI PRAKTISKAJĀM NODARBĪBĀM!

  • Ēdienu raksturojums, to apstrāde, gatavošana:
  • Dārzeņi un sēnes;
  • Zupas, buljoni, mērces;
  • Putraimi, pākšaugi, makaroni;; olu, biezpiena, siera ēdieni
  • Zivis, jūras produkti;
  • Gaļa, medījumi; putnu gaļa, nacionālie ēdieni
  • Aukstie ēdieni, uzkodas
  • Deserti, saldie ēdieni, mīklas izstrādājumi
  • Noformēšanas principi
  • Sanitārija, higiēna, darba drošība virtuvē
  • Saskarsme, profesionālā svēsvaloda

Kalkulācijas un tehnoloģiskās kartes sastādīšana.
Laiks: 14.09.2020. - 17.03.2021.
14.09.-18.12. teorija/praktiskās nodarbības vakaros 2xned.
Kvalifikācijas prakse pēc individuāli sastādīta grafika

 

Konditora palīgs - 2.profesionālais kvalifikācijas līmenis DIENAS GRUPAS!

Tālākizglītības programma KONDITORA PALĪGS, 480st. DIENAS GRUPA!
Teorija, praktiskās nodarbības mācību virtuvē, kvalifikācijas prakse.
BEZMAKSAS PRODUKTI PRAKTISKAJĀM NODARBĪBĀM!

  • Miltu konditorejas izstrādājumi:
  • Izejvielu raksturojums
  • Pusfabrikātu pagatavošana: sāļie un saldie pildījumi / krēmu veidi
  • Mīklu veidi (rauga, kārtainā, smilšu, biskvīta, plaucēta, piparkūku u.c.)
  • Kūku veidi, gatavošanas īpatnības
  • Tortes veidi, gatavošanas īpatnīvas
  • Noformēšanas principi / speciālā zīmēšana
  • Sanitārija, higiēna, darba drošība virtuvē
  • Kalkulācijas un tehnoloģiskās kartes sastādīšana.

Laiks: 09.09.2020.-17.03.020.
09.09.-17.03.t eorija/praktiskās nodarbības katru darba dienu (pa dienu)
Pēc tam Kvalifikācijas prakse pēc individuāli sastādīta grafika